Blog

Maxima boje

Uklapanje boja sa ostatkom enterijera

Sve više vidimo trend, a posebno se to propagira na internetu kroz društvene mreže i fotografije koje se na njima nalaze, da se krečenje stana svodi na jedan jedini izbor, a to je bela boja. I zaista, ovo je jedan od najboljih izbora. Ona i jeste najsvežija, najčistija, a uz sve to, dopušta vam da se igrate detaljima i izborom nameštaja na način na koji vama to najviše odgovara.

Neka zidovi u trpezariji budu svetliji

Kontrast je poželjan u trpezarijama, tako da zidovi budu što svetliji, a sto i stolice tamniji, dok potpunu svetlost i svežinu zahtevaju kuhinja i kupatilo. Kada je reč o spavaćim sobama, za njih uklapajte onako kako se vama najviše dopada, kako odgovara vašoj prirodi i senzibilitetu, jer to je vaš lični, intimni prostor u kojem pravila ne važe.

Boje za krečenje

Kada krečite stan to verovatno radite sa namerom da bar narednih godinu dana ne ponavljate istu aktivnost, što zbog vremena koje je potrebno odvojiti za sve to, što zbog finansija koje nisu tako nevažne kada je krečenje stana u pitanju.

Jedna od dobrih stvari danas, u savremenom svetu, jeste i to što ne morate da odaberete obične boje za krečenje, poput takozvane poludisperzije koja je otporna na suvo brisanje, a mogu biti vodoperive ili latex boje, koje u bilo kom trenutku nakon krečenja možete oprati mokrom krpom, čime ćete odložiti naredno krečenje, ali i postići da vaš dom uvek izgleda sveže okrečeno i očišćeno.

Scroll To Top